Szülinap Szentendrén

Pénteken végre szabadságon voltam és a következőket csináltam:
Gyilkos sorok megnézése (2 részt is, az egyiket még a hálóban!), Jóbarátok nézése fél délelőttön keresztül, finom és egészséges ebéd elkészítése, ablakból eső nézése, mosás és pakolás, mert vártam haza délután az én szerelmemet, hogy induljunk Szentendrére! Ez az ő szülinapi ajándéka tőlem, egy csodálatos és romantikus hétvége szentendrén:-) Napokkal előtte már egyeztettem a szállodáőval és bekészítettek nekünk (ill. Pöffnek) egy Lúdláb szülinapi tortát. Alig vártam, hogy odaérjünk és végre meglephessem ezzel:-)
A szálloda fantasztikus helyen volt, pont a központban a patakparton a szobánk pedig a városra nézett!

Egyébként egész pénteken esős idő volt, de minket egy cseppet sem zavart. Annyira jó hangulatban voltunk. Miután kipakoltunk lementünk sétálni fényképező nélkül és felderítettük kicsit a helyet. Természetesen az I. Szentendrei Sörfesztivál hétvége volt:D Mindig minden utazásnál belefutunk valami helyi rendezvénybe, nagyon mázlisták vagyunk. Ettünk a Duna korzón sült kolbászt édes mustárral, söröztünk és sétáltunk. Majd este a teraszon üldögéltünk és beszélgettünk, a mellettünk lévő asztalál pedig egy texasi bácsi skypolt kb sites. akkor már vagy 5 órája, közben szivarozott és ivott, de nagyon cuki volt:D
Annyira tökéletes volt ez a péntek, imádok Pöffel menni bárhová, mert nekem nála jobb társaság egyszerűen nem létezik. Ülünk beszélgetünk és most 4 év után is azt érzem, hogy minden nap, minden élmény annyira varázslatos vele:-)

Vélemény, hozzászólás?